اکثر تجربیات گزارش شده در تحقیق توسط شرکت کنندگان مثبت اعلام شد. سرپرست تیم تحقیق معتقد است نتایج برای تنظیم و طراحی روش هایی که برای کمک به بهبود خلق و خوی مردم با استفاده از موسیقی به کار می رود موثر خواهد بود و همچنین اینکه چگونه توانبخشی موسیقی و موسیقی درمانی در روانشناسی ممکن است در فرآیندهای آرامش، تسکین و لذت مورد استفاده قرار بگیرد.
این دست مطالعات به یافتن دلایلی برای گوش دادن و یا اجتناب از موسیقی غمگین کمک می کند. نتایج یافته هایی که در مجله تحقیقات موسیقی منتشر شد، نشان داد مردم زمانی که در حال تجربه یک فقدان عمیق بین فردی هستند، مانند پایان یک رابطه، ترجیح می دهند موسیقی غمگین را انتخاب کنند. نویسندگان مطالعه شرح دادند که موسیقی غمگین جایگزینی برای رابطه از دست رفته است. آن ها آهنگ غمگین را با ترجیح اکثر مردم برای دوستی همدل، کسی که واقعاً درک می کند که شما چه می کنید، مقایسه می کنند. همچنین موسیقی درمانی در کودکان اوتیسم نیز اثر بخش است.
تاثیر آهنگ غمگین بر افسردگی
گروهی از محققان مطالعهای را در سال ۲۰۱۵ منتشر کردند که در آن دریافته بودند افراد افسرده موسیقی غمگین را به موسیقی شاد ترجیح میدهند و همین امر نشان میدهد که این انتخاب عاملی است برای پایین نگه داشتن هیجان آن ها. محققان فکر میکردند در سطحی مشخص، افراد افسرده، غم را آشناتر یا راحتتر می یابند و ممکن است خواسته یا ناخواسته کارهایی برای حفظ آن حالت غمگین انجام دهند.
برای آن ها عجیب و بعید به نظر می رسید که افراد افسرده بخواهند غمگین تر از چیزی که هستند بشوند. منظور این است که افراد افسرده در این نوع ناراحتی به نوعی گرفتار شده اند و حالت خلقی آن ها به خودی خود به شدت ناخوشایند است. آن ها وقتی به درمان روی می آورند می گویند که می خواهند از وضعیت موجود خلاص شوند نه اینکه بدتر شوند. در نتیجه برای پاسخ به این ابهام ازمایشی طراحی شد.
موسیقی غمگین انتخاب افسرده ها
هفتاد و شش نفر ثبت نام کردند. همه زن بودند. نیمی از آن ها مبتلا به افسردگی بالینی یا مداوم تشخیص داده شده بودند، به این معنی که حداقل دو سال افسرده بودند. فقط زنان را مورد مطالعه قرار دادند زیرا افسردگی در زنان بالغ دو برابر مردان است. برای تعمیم نتایج به مردان مطالعات بیشتری باید انجام شود. اول به آن ها اجازه دادند که بین کلیپ های موسیقی مختلف یکی را انتخاب کنند و از آهنگهای محبوب دوری کردند و موسیقی کلاسیک نسبتا شادی را انتخاب کردند و در کنار آن آهنگ های غمگین را نیز برگزیدند. درست مانند یافته های قبلی، از نتایج دریافتند که افراد افسرده موسیقی غمگین را ترجیح می دهند.